Recensioner

Här har jag samlat recensioner, boktips och röster från läsare:

Eleverna på Svenska skolan på Teneriffa har skrivit fantastiska recensioner på sin blogg.

Tidningen kulturen:

Sahlin skriver medryckande och följsamt och dukar upp ett äventyr som bjuder på många överraskningar i en exotisk värld som kanske eller kanske inte existerar och där ont och gott möts på klassiskt manér. ”Solhjärtats hemlighet” är en klart läsvärd och tänkvärd roman för barn i åldern 9-12 år.

Bloggen En bok vid havet:

Spänningen håller hela vägen i den här välskrivna berättelsen. Det enda som gärna hade sett annorlunda ut är att texten är lite för tät och aningen för liten. Fast så fort man kommer in i berättelsen så glömmer man det.

Bokbloggen Västmanländskans bokblogg:

Jag läste den här boken med stort nöje och lämnade den vidare till en kollegas son, som slukade den! Rekommenderas för barn 9-12 år, men passar alla som uppskattar en spännande berättelse.

Barnboksförfattaren KIm M. Kimselius:

Det är en fartfylld berättelse som hade vunnit mer genom att stanna upp i handlingen ibland och vila i ögonblicket. Trots det är det en fängslande berättelse, en riktigt bra fantasibok för yngre läsare. Jag tror att Kim kommer att bli mångas favorit, för det känns som om det inte är sista gången vi får läsa om Kim.

Bokbloggaren Gulllis lästips:

Detta är en lättläst och välskriven fantasiberättelse. Det är en bokserie som är uppdelad i fyra spännande och fängslande böcker som är fylld med äventyr, magi övernaturligt och mytisk. Här tas läsarna till en okänd och magisk värld som finns parallellt med vår egna värld. En värld där ont och gott konstant gör sig påmind och där vänskapen mellan tre vänner hela tiden sätts på prov när de tillsammans upplever alla sina fartfyllda äventyr i kampen för att godheten ska vinna.

Axel 8,5 år:

Jag tyckte boken var fantastisk! Den var spännande och lite mystisk och jag ville nästan inte läsa färdigt den för att då skulle den ju ta slut. 

Flicka årskurs 3, Sundsvall:

Hej Pär!
Detta var nog den bästa bok jag läst! (hört) Den hadde allt en bok ska ha!
Spänning, räddslag och lite sorg. Jag tycker du ska fortsätta precis som du gör! Förutom en sak. Du ska ändra ordet lava-elden till lava . Men annars var allt ok eller föresten Super!
Kan du göra solhjärtats hemlighet 2?????

Pojke årskurs 3, Sundsvall:

Hej Pär
Jag tycker att det är ganska dåligt att det inte finns solhjärtat två. Men jag tycker att detta var den bästa boken jag hört.
Den var spännande när dom kom till utanförfolket och när Kim mötte Ajcüll. Och jag önskar att du skriver mer böcker.

Flicka årskurs 3, Sundsvall

Hej Pär.
Jag tyckte att din bok var nog den spänande barnbok jag någonsin har hört. Jag tycker att det skulle vara kul me Solhjärtat 2. Hadde den funits hadde jag läst den på en gång. Jag önskar att jag kunde skriva och hitta på lika bra som du. Ibland var det tråkigt men efter typ 5 minuter kom det spänande saker igen. Det skulle var kul om vi fick träffa dig någon gång.
Jag undrar vad du tänkte på när du skrev den här boken. Det finns ingenting som är negatift med din bok. Det tycker jag är bra därför vill jag läsa dina andra böcker om du kommer att skriva några fler böcker.

Pojke årskurs 3, Sundsvall:

Jilar din bok Pär. Länktar till nästa bok. Jag vill gärna läsa nästa bok. Kim va veldig rolig. Boken var också spenande för att svartmunkarna jagar dom nästan hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.