Agatons äventyr

Agatons äventyr – samlingsvolym 

Agaton är hjälte i landet Odalien, där drottning Bea styr. Ibland behöver hon hjälp av Agaton för att lösa något svårt uppdrag. Det finns fyra böcker i serien om Agaton. Nu är de samlade i en och samma bok – Agatons äventyr. Perfekt för enskild läsning eller gemensam läsning i läsgrupper.

Agaton och Dimmiga ön av Pär Sahlin 

Flickan Elle från Dimmiga ön har flytt till Odalien. Hon behöver Agatons hjälp. Hennes ö hotas av hemska varulvar. Agaton och Elle ger sig ut på en farlig resa över havet för att rädda Elles vänner. Men kommer de hinna till Dimmiga ön i tid?

Agaton och Hjältarnas kamp av Pär Sahlin

Agaton är hjälte i landet Odalien, där drottning Bea styr. Ibland  behöver hon Agatons hjälp. Drottningen vill inte att prins  Filur ska vinna Hjältarnas kamp i år igen. Kan Agaton lyckas att ta hem segern istället?

Agaton och den eviga vintern av Pär Sahlin

Drottning Bea behöver Agatons hjälp igen. Nu har vattnet frusit till is i Odalien och det är snö överallt. Kan Agaton lösa problemet med den eviga vintern?

Agaton och kärlekskriget av Pär Sahlin

Agaton är hjälte i landet Odalien, där drottning Bea styr. Ibland behöver hon hjälp av Agaton för att lösa något uppdrag. Nu hotas Odalien av krig. Drottning Beas son har blivit kär i fel person och kungen i grannlandet är rasande. Kan Agaton rädda freden? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.