Solhjärtats hemlighet lärarhandledning

Här finns en lärarhandledning för hur du kan arbeta med den första delen i kapitelboken Solhjärtats hemlighet.

 Solhjärtats hemlighet lärarhandledning

Solhjärtats hemlighet finns som en skönlitterär bok till läromedlet Klara svenskan. Till varje kapitel i boken finns på, mellan- och bortomfrågor om ni vill fördjupa er i texten. Frågorna ligger under Tala, läsa skriva/berättande text på lärarwebben

Solhjärtats hemlighet finns som pocket.

8 thoughts on “Solhjärtats hemlighet lärarhandledning

 1. hej.
  Vi har köpt en klassuppsättning med solhjärtats hemlighet. jag har själv precis läst den, den är jättebra.Går det att få tag i lärarhandledningen separat?

   1. Hej,
    Måste man köpa en lärarlicens på Natur och kultur för att få tag i hela lärarhandledningen till Solhjärtats hemlighet? Vi har konto på Ugglo och tänkte låta eleverna läsa den som läxa och i skolan.

    1. Hej Ingela, förlåt för sent svar. Nej, du behöver inte köpa någon lärarlicens, men du måste registera ett lärarkonto för att kunna ta del av gratismaterialet på Natur & Kulturs lärarsida. Hoppas att eleverna gillar boken!

 2. Hej!

  Vi har precis köpt in en klassuppsättning av solhjärtats hemlighet. Jag har registrerat ett konto men kommer inte åt lärarhandledningen. Vad gör jag då?

  Mvh Pia Kindén

  1. Hej Pia, såg ditt meddelande först nu. Förlåt för sent svar. Jag får hänvisa dig till Natur & Kulturs kundtjänst, eftersom det är de som tillhandahåller gratismaterialet till boken. Hoppas det har löst sig redan. Med vänlig hälsning, Pär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.